Вернидуб вважає, що Реброву ще співатимуть дифірамби в "Динамо"

Вернидуб вважає, що Реброву ще співатимуть дифірамби в "Динамо"

Фото: ФК Зоря

Наставник "Зорі" підтримав свого київського колегу.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував останні невдачі Сергія Реброва на тренерському містку "Динамо" в чемпіонаті України та Лізі чемпіонів.

Кияни вже спустилися в турнірній таблиці УПЛ на 3 місце, а в групі ЛЧ займають останнє місце після 3 зіграних матчів.

"Сергій Станіславович заслужив значно більшого. Хто б що не говорив, але ця людина два роки поспіль ставала чемпіоном. У минулому сезоні вони вийшли з групи ЛЧ. Це теж досягнення.

Зрозуміло, від любові до ненависті один крок. Потрібно терпіння. І там, як я бачу, не тільки вина Сергія Станіславовича, але і всього клубу. Не можна розділяти: мовляв, якщо команда виграє, виграє клуб, а якщо програє — то програє Ребров. Я бажаю йому якомога довше працювати в "Динамо". Наразі у нього не найлегші часи. Але він сильний, витримає це напруження і буде рухатися вперед. Здоров'я йому і удачі. Впевнений, відбудеться ще і повернення від ненависті до любові. Як тільки почнуть вигравати, знову співатимуть дифірамби Сергію.

Подивіться, МЮ програв "Челсі" 0:4. Зараз Моуріньо стільки гидот вислухає на свою адресу. Але він був великим тренером, так і залишиться", - розповів Вернидуб.

Нагадаємо, що 26 жовтня "Зоря" і "Динамо" зіграють в рамках 1/8 фіналу Кубка України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація