Відомі подробиці ДТП, в якій загинув футболіст Cергій Закарлюка

Відомі подробиці ДТП, в якій загинув футболіст Cергій Закарлюка

Сергій Закарлюка загинув, їдучи додому / Фото: EPA

Автомобіль, в якому перебував Закарлюка, наїхав на вантажівку.

Стали відомі подробиці автомобільної аварії, в якій загинув відомий український футболіст Сергій Закарлюка.

Аварія трапилася у неділю, 5 жовтня, близько 22:00 у Великобагачанському районі Полтавщини на 278 км автодороги Київ-Харків.

В напрямку Києва рухався автомобіль Mercedes Benz, під керуванням 33-річного Руслана Левіги, який скоїв наїзд на стоячий з включеними аварійними та габаритними вогнями автомобіль МАЗ-35335, під керуванням 20-річного водія, мешканця Тернопільської області.

Внаслідок ДТП водій іномарки отримав тілесні ушкодження та госпіталізований, а 38-річний Сергій Закарлюка отримав смертельну травму. Про це Проспорту повідомили в УДАІ УМВС України в Полтавській області.

Додамо, що за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація