"Волинь" перемогла у чемпіонаті України вперше за два місяці

"Волинь" перемогла у чемпіонаті України вперше за два місяці

"Волинь" нарешті святкує перемогу

Гол Гобера Майї приніс "Волині" три очки у матчі зі столичним "Арсеналом".

Луцька "Волинь" перемогла у чемпіонаті України вперше за два місяці. Підопічні Віталія Кварцяного обіграли в рідних стінах столичний "Арсенал", завдавши "канонірам" першої виїзної поразки у сезоні.

У першому таймі на полі тривала боротьба за ініціативу. Кілька своїх шансів забити отримали гості. Спочатку воротам Неділька загрожував Йонуц Мазілу. Воротар незграбно відбив м’яч, але потім виправив свою ж помилку, видряпавши м'яча практично з ніг гравця "Арсеналу". Друга нагода була у ще одного румуна Георге Флореску. Після його удару м'яч пройшов поруч зі стійкою.

Господарі за перших 45 хвилин награли всього на один момент. Євген Павлов практично вийшов на побачення з воротарем, але впав у штрафному майданчику чи то сам, чи то з допомогою захисника Богдана Шершуна, але в будь-якому разі свисток арбітра промовчав. А на 20-й хвилині Кварцяний поміняв Павлова на Євгена Пічкура.

Лиш з початку другого тайму "Волинь" прибрала ініціативу до своїх рук. Господарі раз-по-раз розривали оборону гостей, а ті жодного разу навіть не вдарили у напрямку воріт Віталія Неділька.

Потужно з лінії штрафного майданчика бив Рамон Лопес, але Сергій Погорілий піймав м'яч. На 65-й хвилині Шумахер класно пробив головою, але Погорілий у неймовірному стрибку "витягнув" цей м’яч.

В наступному пробивав Ванче Шиков - Погорілий був безсилий, але Майкл Одібе прикрив ворота сідницями.

А на 85-й хвилині "Волинь" забила. Ванче Шиков пробив зі штрафного, м’яч відскочив ліворуч до Пічкура, який навісив на лінію воротарського майданчика. Гобер Майя класно пробив головою, забивши перший гол за "Волинь".

Господарі перервали 5-матчеву програшну і 7-матчеву безвиграшну серії. А "Арсенал", перервавши безпрограшну виїзну серію, пропустив перший гол після 535-ти "сухих" хвилин.

У турнірній таблиці "Арсенал" залишився на 4-у місці, а "Волинь" піднялася на 10-те.

Прем'єр-ліга. 14-й тур

Луцьк. Стадіон "Авангард"
Головний арбітр: Олександр Дердо (Іллічівськ)

ВОЛИНЬ Луцьк - АРСЕНАЛ Київ - 1:0

Волинь: 42. Неділько, 2. Леандро, 3. Сімінін (к), 6. Шиков, 14. Масло, 5. Рамон Лопес, 10. Шарпар, 13. Гобер, 88. Стеванович (35. Стевич, 88), 7. Шумахер, 17. Павлов (31. Пічкур, 20 (19. Бабир, 90+4))

Запасні: 1. Романенко, 26. Дрпіч, 29. Грінченко, 77. Бута

Арсенал: 23. Погорілий, 2. Лампі, 5. Шершун (к), 20. Одібе, 3. Флореску (27. Аржанов, 82), 8. Максимов, 13. Міколюнас, 17. Богданов (35. Грицай, 70), 28. Польовий, 7. Мазілу, 9. Ковпак (19. Кобахідзе, 62)

Запасні: 12. Боровик, 4. Симоненко, 33. Хомін, 18. Куансах

1:0 Гобер Майя, 85

Попередження: Богдан Шершун, 63; Георге Флореску, 76; Олександр Максимов, 80

Статистика матчу:

Удари: 13 (6) - 4 (4)
Удари в площину: 8 (5) - 2 (2)
Кутові: 7 (2) - 3 (1)
Моменти: 5 (1) - 2 (2)

Читайте також:

Еротична дружина футболіста "Волині" (фото+відео)

"Динамо" перемогло "Волинь" у Києві (відео)

"Арсенал" розгромив "Карпати" у Львові (відео)

Волинь - Арсенал - 1:0. Огляд матчу

Волинь - Арсенал - 1:0. Огляд матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація