Володимир Кличко може повернути чемпіонський пояс брата до кінця року

Володимир Кличко може повернути чемпіонський пояс брата до кінця року

Володимир Кличко може завоювати пояс WBC вже цього року. / Фото: sportal.rs

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман не виключає такої можливості.

Український боксер-чемпіон Володимир Кличко, який вихідними відстояв титул WBO, вже цього року може повернути в сім'ю чемпіонський пояс WBC, яким володів його брат Віталій.

Таку можливісь не виключає голова Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман. Він наголосив, що Кличко-молодший раніше не міг битися за пояс організації, адже проти брата на ринг не вийде.

Тепер же за титул WBC поборються Бермейн Стіверн і Кріс Арреола 10 травня.

"Володимир вже говорив про те, що після відходу зі спорту Віталія хотів би поборотися за звання чемпіона світу WBC. Що ж, це можливо, почекаємо результатів поєдинку Стіверна і Арреоли. Володимир Кличко справді є зразком, ми пишаємося ним.

У нас неодмінно буде обов'язковий претендент на титул, подивимося на результат зустрічі Арреоли і Стіверна. Не виключаю, що Кличко- олодший побореться за титул вже цього року - це можливо", - наголосив Сулейман.

Нагадаємо, Віталій Кличко мав відстоювати чемпіонський титул WBC у бою проти Бермейна Стіверна.

Рішення про продовження кар'єри Кличко-старший кілька разів відтягував через політику. А у грудні 2013 року WBC визнала Віталія своїм почесним чемпіоном, а його пояс став вакантний.

Повʼязані теми:

Наступна публікація