Воронін: що, вже не можна кальян покурити? (відео)

Воронін: що, вже не можна кальян покурити? (відео)

Андрій Воронін / Фото: fanat.ua

Андрій Воронін не бачить нічого особливого у тому, що він курив кальян, святкуючи перемогу збірної Росії над Андоррою.

Нападник збірної України та московського "Динамо" Андрій Воронін прокоментував відео, на якому він разом з футболістами збірної Росії Романом Павлюченком і Дініяром Білялетдіновим курить кальян та цигарки після матчу відбірного раунду Євро-2012 Росія - Андорра.

"Все вийшло спонтанно. У той день був день народження у моєї дочки і ми сім'єю відзначали. Була з нами і дружина Саші Самєдова з дитиною. Потім, коли ми вже дивилися матч Росія - Андорра, моя дружина Юля каже: "А їдьмо зробимо Самєдову сюрприз. І заберемо його з "Лужників"?". Ну, ми з дружиною і поїхали. Відшукали Самєдова, а разом з ним стоять Павлик і Біляш - я їх по Англії добре знаю. Так і вийшло, що поїхали разом", - розповів Воронін.

За словами футболіста, він не бачить нічого особливого у своєму відпочинку у ресторані з футболістами збірної Росії.

"Я зрозумів, що з гравцями збірної Росії в Москві краще нікуди не ходити! (Сміється.) Що, вже не можна кальян покурити? Поспілкувалися, випили по кухлику пива, поїхали по домівках. Нічого особливого", - вважає форвард.

Нагадаємо, що Воронін змушений був пропустити товариські матчі збірної України проти збірних Болгарії та Естонії через запалення легенів.

Читайте також:

Блохін: я не міг прикувати Ракицького ланцюгами і вирізати йому апендицит

Росія феєрично вийшла на Євро-2012 (відео)

Воронін попрощається зі збірною України після Євро-2012

Повʼязані теми:

Наступна публікація