Воротар "Металіста": переможемо "Динамо" і буде перше місце

Воротар "Металіста": переможемо "Динамо" і буде перше місце

Дишленкович - один з героїв матчу з "Шахтарем" / Фото: shakhtar.com

Владімір Дишленкович вважає, що "Металіст" найближчим часом зможе стати одноосібним лідером чемпіонату України.

Голкіпер харківського "Металіста" Владімір Дишленкович поділився враженнями про перемогу над "Шахтарем" і розповів, коли харків'яни очолять чемпіонат України.

- Я трохи хвилювався перед матчем, тому що була довга пауза через травму. І трохи переживав, як все вийде у мене. Але коли матч розпочався, я про все це забув, відчував себе вже дуже добре.

- При цьому у воротах ти грав не один...
- Так, мені кілька разів допомогла поперечина (сміється). Але й захисники добре зіграли, у нас багато чого виходило. Думаю, що ми показали всій Україні справжнє обличчя нашої команди. І ми будемо продовжувати так грати, з характером. Тоді все вийде, як ми і задумували.

- Маркевич сказав, що він вперше виграв з "Металістом" у "Шахтаря". А в тебе є перемоги над ними у власному послужному списку?
- Так. Я вигравав у "Шахтаря" в Кубку України з рахунком 2:1. І багато разів грав з ними в нічию. Але сьогоднішня перемога - поки найбільш знаменна.

- Ми всього на кілька годин вийшли на перше місце...
- Ми повинні тільки на себе розраховувати - переграти вдома "Динамо", от і буде перше місце не на "декілька годин". Просто треба грати так само, як у Донецьку - з повною самовіддачею і величезним бажанням.

Зазначимо, що матч "Металіст" - "Динамо" відбудеться 6 листопада. Початок зустрічі - о 19:30. Пряму трансляцію дивіться на каналі "2+2" та на "Проспорті".

Читайте також:

Ахметов: "Шахтар" покаже себе як в чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів

Луческу розкритикував суддів у матчі з "Металістом"

Маркевич: "Металіст" і "Шахтар" показали дуже високий рівень гри

Луческу: "Металіст" від гри до гри показує все кращий футбол

"Металіст" вдесятьох переміг "Шахтар" у Донецьку (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація