"Всі запитання адресуйте своїм експертам": футболісти "Динамо" продовжують бойкот каналу Ахметова

"Всі запитання адресуйте своїм експертам": футболісти "Динамо" продовжують бойкот каналу Ахметова

Фото: Reuters

Коментарі Буяльського, Хачеріді, Ярмоленка і Бурди.

Гравці київського "Динамо" розповіли журналістам каналу "Футбол", чому не дають їм повноцінні коментарі.

Після матчу 6-го туру Ліги чемпіонів проти турецького "Бешикташа" (6:0), динамівці продовжили коротко спілкуватися з представниками каналу, повідомляє "Динамомания".

Віталій Буяльський

"Нашим уболівальникам велике спасибі. Це і їхня перемога. А ви всі свої запитання адресуйте експертам вашого каналу. Нам розповіли, що всю трансляцію ваші коментатори і ваші експерти говорили про якісь податки, гроші, але не говорили про гру. Так про що мені тепер з вами говорити? До побачення!"

Євген Хачеріді

"Ми вдячні нашим уболівальникам, вони нас дуже активно підтримували, хоча турки кричали так, як зазвичай - аж вуха закладало. Ваші запитання до мене? Так у вас же такі експерти розумні, що вони зможуть відповісти на всі ваші запитання. До них і звертайтеся. На все добре!"

Андрій Ярмоленко

"У мене особисто до вас претензій немає, і я б спілкувався не тільки з вами, але і з вашими колегами, однак протягом тривалого часу на вашому каналі ллється дуже багато бруду і неповаги не тільки на мою адресу, але і на адресу моїх партнерів по команді, нашого тренера і нашого президента. І поки це не припиниться, поки той, хто ображав, не вибачиться, так триватиме і далі".

Микита Бурда

"Всіх з перемогою! Навіщо ви мене питаєте, якщо у вас є такі експерти як Морозов і Леоненко. Вони оцінять і гру і навколо гри".

Керманич Сергій Ребров відмовився спілкуватися з "Футболом", тоді як турецькому бродкастеру дав інтерв'ю.

Нагадаємо, що бойкот почався після того, як експерт каналу Сергій Морозов назвав Ярмоленка "бидлом".

"Динамо" хоче вибачень від каналу, але досі не дочекалося їх.

Повʼязані теми:

Наступна публікація