Воротар "Шахтаря" викритий у обмані (фото)

Олександр Рибка заявив, що не показував непристойних жестів, однак з'явилися фото, які доводять протилежне.

Жест Олександра Рибки / Фото: sport.ua
Непристойний жест воротаря донецького "Шахтаря" Олександра Рибки вболівальникам київського "Динамо" у матчі 1/8 фіналу Кубка України викликав неабиякий ажіотаж у ЗМІ.

Воротар "гірників" прокоментував фотографію з "факом", мовляв знімок відредагований у Photoshop або ж була вихоплена відповідна позиція після того, як він поаплодував фанатам.

"Я доросла, вихована людина і ніколи ніяких образливих жестів нікому не показую. Навпаки, я підійшов до сектору, щоб поаплодувати уболівальникам... Як ви собі уявляєте: я на полі показую непристойні жести, в той час як на трибуні сидять мої батьки? Таке в принципі неможливо", - заявив Рибка.

Портал sport.ua виклав унікальні фото жесту Рибки, на яких поетапно видно, як колишній динамівець "аплодував" вболівальникам.

Крім того, один із фанатів заявив, що сам був свідком непристойної поведінки футболіста.

"Сам був на стадіоні в 2-му секторі. І показував він цей жест саме нашому сектору, де ми сиділи, бо саме з нашого сектора кричали образу на його адресу після третього забитого м'яча. Якби не прикривався батьками просто подумав про нього, що балабол, а так вирішив написати", - сказав уболівальник.

Читайте також:

Воротар "Шахтаря" показав "фак" уболівальникам "Динамо" (фото)

Рибка відхрестився від непристойного жесту вболівальникам "Динамо"

Вілліан безмежно радий виклику у збірну Бразилії

Повʼязані теми:

Наступна публікація