Як ведуча "Профутболу" Олександра Лобода відсвяткувала своє весілля

Саша з чоловіком запросили лише найближчих друзів та родичів.

У суботу, 11 червня, ведуча програми "Профутбол" на каналі 2+2 Олександра Лобода вийшла заміж.

Обранцем ведучої став відомий піарник В'ячеслав Хижняк. Пара вже 3 роки разом і зараз вирішила побратися. Плани будували так, щоб весілля відбулося якраз на початку чемпіонату Європи з футболу 2016 року.

"Ми з чоловіком спеціально підлаштували дату весілля перед стартом Євро-2016 і водночас в час завершення сезону програми "Профутбол", - розповіла Олександра.

Фото: instagram.com

Готувалися молодята до події близько півроку. Організовували все самі.

"Ми з чоловіком дуже хотіли вкласти частинку себе в підготовчі моменти весілля. Ми розподілили обов'язки і щовечора за вечерею обговорювали результати підготовки. Я власними руками створювала декорації, запрошення, фотозону.

Чоловік займався розважальною частиною. Оскільки ми з ним дуже любимо футбол, конкурси були теж на спортивну тематику. Наприклад, одним із завдань для хлопців було викласти моє ім'я з фотокарток відомих футболістів", - поділилася ведуча.

Фото із дівич-вечора Олександри / Фото: instagram.com

Весілля відбулося у тісному колі родичів та друзів. Новоспечене подружжя також прийшли привітати колеги по цеху: ведучий та футбольний коментатор Ігор Циганик, редакторська група програми "Профутбол" - В'ячеслав Фрідман, Максим Сухенко та Дмитро Поворознюк. Свідком нареченого був Антон Ситніков, воротар ФК "Гірник-Спорт".

Перший танець молодята танцювали під пісню Олександра Пономарьова "Він чекає на неї". А виконав її Ігор Грохоцький, переможець 4 сезону "Голосу країни. Перезавантаження".

На другий день весілля гості дружно зібралися на перегляд матчу Євро-2016 між збірними України та Німеччини (0:2).

Повʼязані теми:

Наступна публікація