Ярмоленко образився на Суркіса, що його не відпустили в "Евертон"

Ярмоленко образився на Суркіса, що його не відпустили в "Евертон"

Ярмоленко образився на Суркіса, що його не відпустили в "Евертон"

Фото: ФК Динамо Київ

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів, що англійський клуб відправив документи за 7 годин до закриття трансферного вікна.

Футболіст вкотре заявив, що хоче піти з чемпіонату України, наголосивши, що про це знає керівництво і тренери.

"І надійшла пропозиція від "Евертона". Я розмовляв з президентом клубу, але він не пішов мені на поступки. Хоча я вважаю, що заслуговую того, щоб мені пішли на поступки і допомогли здійснити мрію спробувати себе в іншому, сильнішому чемпіонаті", - прокоментував Андрій в інтерв'ю "Футбол 24".

Каже, що вчинив красиво по відношенню до клубу, продовживши контракт, тому що не може піти безкоштовно.

"Тому що без "Динамо" я був би ніким, і ніхто б не дізнався про такого футболіста Ярмоленка.

Президент клубу пообіцяв мені, що якщо буде пропозиція, то мене відпустять. Але так не сталося. Звичайно, є якась образа, але нічого страшного, я підписав контракт, я це розумію і буду працювати як професіонал. Я не буду ходити і бідкатися, а маю намір працювати і продовжувати удосконалювати свою гру", - розповів Андрій.

Ярмоленко зазначив, що бачив всі документи від "Евертона", які були відправлені в клуб. А надійшла пропозиція за 7 годин до закриття трансферного вікна. Тоді як Ігор Суркіс говорив, що з клубом зв'язувалися за 40 хвилин.

"Я знаю, що вони розмовляли з президентом клубу досить тривалий період часу, а про що вони розмовляли - я цього вже не знаю, тому що це не в моїй компетенції.

Так, я теж розумію президента. Але ми продали Драговича, і на його місце ми ж нікого не купили. Повторюся, я не тримаю ні на кого зла. Це футбол, це бізнес, і тут кожен вітає тільки свої інтереси", - додав футболіст.

Нагадаємо, влітку 2015 року Суркіс не відпустив Ярмоленка в "Сток Сіті". Тоді футболіст пообіцяв, що більше не підпише контракт з "Динамо".

Але в листопаді 2015-го Андрій підписав 5-річний контракт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація