Ярмоленко сподівається подолати складний період у матчі з "Бенфікою"

Ярмоленко сподівається подолати складний період у матчі з "Бенфікою"

Фото: ФК Динамо Київ

Матч відбудеться 19 жовтня на "Олімпійському" о 21:45.

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко поділився думками щодо матчу 3-го туру Ліги чемпіонів проти португальської "Бенфіки".

За словами футболіста, у команди вже настрій кращий після втрати очок у поєдинку із "Чорноморцем".

"Потрібно вміти виходити і з таких ситуацій. Ми сіли і розібрали гру в Одесі. Просто зіграли погано, це потрібно визнати.

Ми прекрасно розуміємо, в якому турнірі нам завтра треба грати. Якщо ми хочемо виходити з групи, потрібно набирати три очки. Хоча у нас в групі всі команди хорошого рівня і говорити, що з будь-яким суперником матчі будуть вирішальними, не можна", - зазначив гравець на прес-конференції.

Він наголосив, що сильні сторони португальців - це техніка і контроль м'яча, тому легко динамівцям не буде. Але додає, що в найближчих двох іграх "Динамо" потрібно набирати чотири очки.

"Мікроклімат в команді? Коли виграєш, завжди все добре. А варто програти, починається пошук причин.

Ми повністю підтримуємо нашого тренера. Недаремно два роки ми з ним ставали чемпіонами. Просто бувають такі періоди, коли не все виходить. Але я сподіваюся, що вже з завтрашнього дня ми такий період почнемо долати", - підсумував Ярмоленко.

Після двох турів "Динамо" має одне очко і посідає третє місце в Групі В. На старті турніру кияни програли "Наполі" (1:2), а в другому турі зіграли внічию з "Бешикташем" (1:1).

Повʼязані теми:

Наступна публікація