Ярмоленко вибачився перед фанатами і "Динамо" за свою помилку у матчі з "МанСіті"

Ярмоленко вибачився перед фанатами і "Динамо" за свою помилку у матчі з "МанСіті"

Ярмоленка вибачився. / Фото: Reuters

Андрій вважає, що команда вдало виступила у турнірі і в наступному сезоні має зробити ще один крок уперед.

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко після вильоту з Ліги чемпіонів визнав свою помилку у першому матчі з "Манчестер Сіті", який вирішив долю протистояння.

У матчі-відповіді "біло-сині" мали тричі забивати, щоб мати шанс на вихід далі, але зіграли внічию 0:0.

"У Манчестер ми їхали за перемогою - хотілося пройти далі. Але потрібно дивитися правді в очі, буду відвертий, що це протистояння ми програли в Києві. Після 3:1 вдома було важко розраховувати пройти далі.

Мушу визнати і свою помилку, в протистоянні велику роль зіграв перший пропущений нами гол в Києві. Я грав з Агуеро, не встежиш за ним. Після цього весь наш план на гру був порушений. За це хочу вибачитися перед командою і нашими вболівальниками", - сказав футболіст.

Він додав, що "Динамо" гідно виступило у турнірі, вийшовши до 1/8 фіналу після 15 років без плей-оф.

"Не можна після такої перерви одразу ставити завдання виграти Лігу чемпіонів. До цієї мети потрібно йти крок за кроком. Цього року зробили крок вперед, будемо працювати, щоб наступного сезону пройти ще далі.

Для цього потрібно дуже багато працювати, команді калібру "МанСіті", поступаючись їхнім гравцям в техніці, ми повинні протиставляти хороші командні дії", - резюмував Андрій.

Нагадаємо, перший матч у Києві завершився з рахунком 3:1 на користь "Манчестер Сіті".

Повʼязані теми:

Наступна публікація