Захисник "Динамо": покажемо, що ми кращі за "Шахтар"

Захисник "Динамо": покажемо, що ми кращі за "Шахтар"

Горан Попов / Фото: DynamoMania.com

Горан Попов задоволений тим, що "Динамо" гратиме з "Шахтарем" у 1/8 фіналу Кубка України.

Захисник київського "Динамо" Горан Попов прокоментував жеребкування 1/8 фіналу Кубка України, яке подарувало українському футболу чергову зустріч "Динамо" і "Шахтаря".

"Нічого собі! Нам грати з ними вже через два тижні? Втім, це добре. Краще з ними зустрітися на цьому етапі, ніж у фіналі. Якщо зараз обіграємо "гірників", до фіналу можемо бути спокійні (посміхається). Тоді ми однозначно переможемо в ньому, який би суперник нам не попався", - каже Попов.

Захисник з задоволенням сприйняв інформацію про те, що між командами відбудеться лише одна гра, та де й на полі киян.

"Супер! У цьому матчі потрібно виправитися за матч в чемпіонаті. Наприкінці вересня ми зіграли внічию 0:0, хоча повинні були перемагати 2:0 або 3:0. Тоді всі були задоволені грою, але не результатом. Тепер потрібно показати, що ми кращі за "Шахтар". "Гірники" вже кілька років не можуть перемогти в Києві. Будемо сподіватися, що хороша для нас традиція продовжиться і цього разу. Тим більше, сподіваюся, уболівальники прийдуть підтримати нас", - додав Попов.

Однак за словами македонянина, поки ще рано думати про "Шахтар".

"Всі наші думки про найближчий поєдинок з "Волинню". Потім нам належить провести ще два поєдинки. Так що про "Шахтар" подумаємо після гри з "Зорею". Всі чотири матчі ми проводимо вдома, тому знадобиться висока концентрація, щоб у всіх іграх здобути перемоги. Нам щороку восени доводиться грати двічі на тиждень. Всі хлопці знають, що в цей період потрібно особливо добре працювати, тренуватися і відновлюватися після ігор. Якщо робити все правильно і професійно, то важко не буде", - підсумував захисник "Динамо".

Нагадаємо, що кубковий матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться 26 жовтня у Києві.

Читайте також:

"Динамо" зіграє з "Шахтарем" у 1/8 фіналу Кубка України

У Києві Maserati Мілевського загорівся сам

Алієв вибачився перед журналісткою, яку обматюкав

Італійці хочуть купити лідера "Динамо" за 10 мільйонів євро

Віталій Кличко завжди тримає кулаки за "Динамо"

"Шахтар" підписав зірок світового футболу (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація