"Залізний Майк" ставить на Кличка в матчі-реванші з Ф'юрі

"Залізний Майк" ставить на Кличка в матчі-реванші з Ф'юрі

Тайсон вважає, що Кличко переможе у другому поєдинку з Ф'юрі. / Фото: sport-xl

Екс-абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі не бачить шансів у британця, якщо Володимир буде битися на максимумі можливостей.

Тайсон вважає, що Кличко переможе у другому поєдинку з Ф'юрі. / Фото: sport-xl
Легендарний американський боксер Майк Тайсон висловив свою думку про матч-реванш між Володимиром Кличком та Тайсоном Ф'юрі.

"Ф'юрі? Мені подобається, що чемпіона світу назвали на мою честь. Мене не хвилює, що він ледар. Він побив найбільш небезпечного чемпіона в суперважкій вазі за останні 15 років, тож давайте говорити про це. Було багато справді хороших хлопців, але вони не змогли перемогти Кличка.

У Володимира народилася дитина, він одружений на голлівудській актрисі, вона проходила через всі ці післяпологові речі. І ви знаєте, що жінки можуть все зіпсувати. Любов – це форма безумства. Він і двох жорстких ударів за весь бій не завдав. Він великий боєць, але можна бути найвидатнішим, а потім десь "провалитися".

Я не бачу, як Кличко програє у реванші. Не думаю, що хтось його може перемогти, якщо він дійсно буде битися. Але повернемося до реальності. Він втомився, він бився все життя. Цей хлопець – вчений. Чому б йому не зупинитися? Він заробив. Але ви не можете сказати бійцеві, коли зупинитися. Йому треба піти до того, як бокс почне завдавати йому шкоди. Залишити все це лайно" – розповів Тайсон.

Нагадаємо, Володимир пообіцяв, що у другому поєдинку з британцем його вболівальникам слід чекати іншого результату.

Повʼязані теми:

Наступна публікація