Заслуговували на позитивний результат. Коноплянка, П'ятов та Зінченко про поразку від Німеччини

Заслуговували на позитивний результат. Коноплянка, П'ятов та Зінченко про поразку від Німеччини

Коноплянка та Озіл / Фото: Reuters

Гравці вірять, що збірна України зможе набрати очки в матчах, що залишилися.

Гравці збірної України розповіли про поразку від Німеччини у стартовому матчі Євро-2016.

Емоціями після гри поділилися Євген Коноплянка, Андрій П'ятов та Олександр Зінченко.

"Нам не вистачило концентрації. Не пропустили б зі стандарту – незрозуміло, як би закінчився цей матч. Але потрібно дивитися вперед, не засмучуватися і робити висновки.

Це футбол. Десь супернику пощастило, десь нашій людині не вистачило частки секунди, щоб вибити м'яч... У нас були моменти, які ми не використали – в тому числі, я. Але життя на цьому не закінчується. Попереду дві гри – постараємося здобути позитивний результат", - зазначив Коноплянка.

"У нас були моменти, могли повести в рахунку. Потім могли зрівнювати — шанси були. Але це футбол... У нас з топовими командами на начебто й гра вдається, а результату немає. А ви ж знаєте: запам'ятовується завжди результат, а гру ніхто не згадає.

Емоції? Розчарування, звичайно. Заслуговували на позитивний результат. Треба проаналізувати цю гру і забути. Два матчі залишилося — потрібно набирати максимум очок", - розповів П'ятов.

"Проти будь-якої команди можна грати і забивати. Просто нам десь не вистачило везіння, хоча в першому таймі, коли Євген Коноплянка пробивав по воротах суперника, зрівняй він рахунок, можливо, гра склалася б по-іншому. Але, як правило, не забиваєш ти — забивають тобі", - додав Зінченко.

Нагадаємо, раніше про цій грі розповів Михайло Фоменко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація