Збірна України отримала нову форму, в якій зіграє на Євро-2012

Нове екіпірування збірної розроблене із застосуванням передових технологій та оригінального дизайну.

7 листопада у Києві відбулася презентація нової форми національної збірної України з футболу, в якій команда виступить на Євро-2012.

Презентація екіпіровки пройшла під гаслом "Ми віримо!" від імені усіх вболівальників збірної України, кожен з яких хоче, щоб наші гравці досягли успіху на Чемпіонаті Європи.

Нове ексклюзивне екіпірування збірної України з футболу розроблене із застосуванням передових технологій та оригінального дизайну, що ввібрав у себе чоловічі символи-обереги нашого народу.

Зокрема, на грудях гравців окремо виділена широка смуга, обрамлена жовто-блакитним орнаментом, що імітує вишивання "хрестиком". Всередині смуги розміщено малий герб України, а також візерунки у вигляді вишитого дубового листя - цей символ традиційно наносився на вишиванки чоловіків, які відправлялися захищати рідну землю.

Кольори національного прапора також присутні на комірцевій канві футболки, окантовці шортів та логотипі Федерації футболу України.

Ззаду, на зоні комірця, також розміщений герб України та заклик-гасло "Україно, вперед!".

Відзначимо, що у заході взяли участь гравці основного складу збірної, друзі Євро-2012, тренери та відомі спортсмени, а також зірки шоу-бізнесу.

Після виходу у новій формі півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук зазначив, що важливим є не просто вигляд форми футболіста, а й комфорт і національні ознаки.

"У формі є національні традиції – українські кольори та орнамент. Хоча символи-обереги не дуже видно, але все одно вони біля серця, вони є лицем нашої команди. Я вважаю нову форму комфортною, модною. У такому екіпіруванні не соромно відстоювати честь країни. А на  чемпіонаті, який ми приймемо вдома, це дуже важливо. Ми сподіваємось на підтримку всієї України. А результат гри і підтримка українців – взаємопов’язані", - зауважив Тимощук.

Про значення футболки збірної багато говорили і футболісти, і дизайнери. Це перше, що бачать суперники та мільйони фанатів у всьому світі.

На додачу, футболка символізує не тільки команду гравців, але й країну, кожного представника цієї нації. Одягаючи футболку під час матчу збірної, кожен уболівальник стає дванадцятим гравцем української команди та доводить, що він вірить в команду, у всіх футболістів, він вірить в Україну.

Відзначимо, що вперше гравці збірної вийдуть на поле у новій формі 11 листопада у товариському матчі проти збірної Німеччини.

Читайте також:

Суркіс розповів, як святкуватимуть 20-річчя футболу в Україні

Німеччина приїде в Україну найсильнішим складом

Блохін: подякуємо німцям, якщо вкажуть нам на наші проблеми

Блохін назвав склад збірної України на матчі з Німеччиною та Австрією

Українські футболісти вийшли у еліт-раунд Євро-2012

Шевченко: Україна повинна вийти з групи на Євро-2012

Тренер збірної Німеччини: нам буде цікаво приїхати в Україну

Нова форма до Євро-2012

Нова форма до Євро-2012

Повʼязані теми:

Наступна публікація