Збірна України розпочала підготовку до євробитви з Іспанією

Футболісти зібралися на базі "синьо-жовтої" команди у Козині.

У суботу, 21 березня, національна збірна України з футболу зібралася для підготовки до матчу відбору Євро-2016 проти Іспанії (27 березня) та товариської гри з Латвією (31 березня).

Футболісти зібралися під Києвом, у готелі "Platium", де вони мешкають протягом останніх 2 років. Першим у готель приїхав захисник донецького "Шахтаря" Олександр Кучер, а трохи пізніше прибули його одноклубники Андрій Пятов, Ярослав Ракицький та В'ячеслав Шевчук.

Наступними до розташування команди прибули два її новачки - Руслан Маліновський та Микита Бурда.

Далі одночасно на базу завітали одразу три футболісти київського "Динамо" - Артем Кравець, Олександр Рибка та Денис Гармаш. Потім один за одним почали приїжджати Олег Гусєв, Тарас Степаненко, Микола Морозюк, Артем Громов, Андрій Ярмоленко та Сергій Сидорчук.

Доповнили когорту збірників представники "Дніпра" та форвард луганської "Зорі" Пилип Будківський: вони всі прилетіли рейсом з Дніпропетровська.

Збірники-легіонери прибудуть одразу після матчів їхніх клубів - Денис Олійник приєднається до команди у неділю в обід, а Анатолій Тимощук у понеділок зранку.

Вже сьогодні хлопці проведуть перше тренування, а 23 березня поспілкуються із журналістами.

Нагадаємо, заради матчів збірної України було змінено календар Прем'єр-ліги, матчі якої продовжаться у квітні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація