Збірна України втратила 10 футболістів перед грою з Німеччиною

Збірна України втратила 10 футболістів перед грою з Німеччиною

Блохін думає, кого дозаявити у збірну / Фото: dynamo.kiev.ua

Олег Блохін зізнався, що таких кадрових проблем, пов'язаних з травмами футболістів, у його тренерській кар'єрі ще не було.

Збірна України підходить до матчу з Німеччиною з величезними кадровими втратами. Про це у вівторок розповів керманич збірної Олег Блохін.

"Трапилися непередбачені обставини - вибули 10 осіб: Михалик, Чигринський, Алієв, Гармаш, Хачеріді, Гусєв, Гай, Воронін, Шевченко (забій щелепи), Шовковський (пошкодження пальця). Передбачити таке неможливо. Такий фарт у нас. Думаємо над тим, кого дозаявити", - сказав Блохін.

Щоправда, деякі з вищеперелічених футболістів ще можуть взяти участь у грі з німцями, що відбудеться 11 листопада на НСК "Олімпійський".

"Гусєв може відновитися, але ангіна дає ускладнення на серце - небезпечна штука! Його 3-4 дні "напихали" антибіотиками, і тепер їх треба вигнати. Є шанс у Алієва. Можливо зіграє Шевченко, у нього зачеплений нерв. У Шовковського вибитий палець, але Саша сказав, що якщо треба, то зіграє.

А Хачеріді і Гармаш грали з травмами, і шансів у них немає. Ми не будемо гробити людей, змушувати їх грати на уколах!", - додав Блохін.

Читайте також:

Блохін попередив, що з Німеччиною буде дуже важко

Матч Україна - Німеччина стане початком Євро-2012

Нойштедтер: зараз нічого не зрозуміло зі збірною України

Найкращий німецький бомбардир не зіграє проти України

Блохін: подякуємо німцям, якщо вкажуть нам на наші проблеми

Збірна України отримала форму, в якій зіграє на Євро-2012

Блохін: збірна України не вдарить в бруд обличчям на Євро-2012

Тимощук назвав головні козирі збірної України

Повʼязані теми:

Наступна публікація