"Зеніт" подякував "Шахтарю" за теплий прийом

"Зеніт" подякував "Шахтарю" за теплий прийом

Вболівальників "Зеніту" щиро зустріли у Донецьку / Фото: shakhtar.com

Особливу подяку "Зеніт" висловив за організацію фан-зони для своїх уболівальників.

Пітерський "Зеніт" через свій офіційний сайт висловив щиру подяку донецькому "Шахтарю" за теплий прийом і проведення матчу третього туру групового етапу Ліги чемпіонів на найвищому організаційному рівні.

Особливу подяку пітерці висловили за організацію фан-зони для тих уболівальників "Зеніту", які не змогли потрапити на "Донбас-Арену".

Незважаючи на те, що квота синьо-біло-блакитних склала близько 2500 квитків, до Донецька прибуло приблизно 5000 вболівальників з Санкт-Петербурга. Для них була організована фан-зона на сусідньому з "Донбас-Ареною" спорткомплексі "Олімпійський", де гру можна було побачити на великому екрані.

"Нічого подібного для наших фанатів не робив жоден приймаючий клуб. Крім того, ще перед грою для всіх бажаючих були організовані екскурсії на "Донбас-Арену" і в музей "Шахтаря", а під час самого матчу на стадіоні грали особливо приємні кожному петербуржці пісні "Що тобі сниться, Крейсер "Аврора"?" І "WWW" групи "Ленінград", - йдеться у повідомленні прес-служби.

До того ж,  традиційний прохід уболівальників "Зеніта" центральними вулицями міста пройшов без помарок і справив на донеччан сильне враження.

"Жителі Донбасу, сили правопорядку створили в місті та на стадіоні затишну, ввічливу, доброзичливу атмосферу, яка надовго запам'ятається всім гостям Донецька", - відзначили у "Зеніті".

Нагадаємо, що матч закінчився з рахунком 2:2 і тепер "Шахтарю" необхідно перемагати "Зеніт" на "Петровському".

Читайте також:

Рибка: Луческу розбереться, чому "Шахтар" не перемагає

Футболісти "Зеніту": ми повинні були громити "Шахтар"

Спаллетті: ми засмучені результатом матчу з "Шахтарем"

Срна: не очікував, що "Зеніт" такий сильний суперник

Луческу: ми раді одному очку з "Зенітом"

"Шахтар" - "Зеніт" - 2:2. Відеоаналіз матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація