Зірка НБА спровокував відомого арбітра зізнатися, що він гей

Зірка НБА спровокував відомого арбітра зізнатися, що він гей

Рейжон Рондо (крайній зліва) та Білл Кеннеді (крайній справа). / Фото: НБА

Рейжон Рондо грубо образив рефері Білла Кеннеді, після чого той вирішив більше не приховувати свою сексуальну орієнтацію.

В найсильнішій баскетбольній лізі світу стався камін-аут.

Арбітр Білл Кеннеді, який вже 19 років обслуговує матчі НБА, в понеділок, 14 грудня, через одне з американських видань зробив заяву, що є геєм.

На такий вчинок рефері спровокував епізод, який стався днем раніше у матчі між "Сакраменто Кінгс" та "Бостон Селтікс". Захисник "Кінгс" Рейжон Рондо в одному з епізодів обізвав Кеннеді лайливим словом "faggot", яке традиційно використовується для образи чоловіків-геїв.

"Я пишаюся тим, що я арбітр НБА, і пишаюся тим, що я гей. Я наслідую приклад тих, хто самовизначився в надії донести до молодих спортсменів, що вони не повинні соромитися того, ким вони є", - цитує Кеннеді американська преса. 

Цікаво, що сам Рондо розповів, що не знав про належність Кеннеді до ЛГБТ-спільноти, а просто перебував у стані гніву, за що і попросив пробачення через свій Twitter.

Нагадаємо, в одному з матчів чемпіонату Німеччині форвард Гарлон Грін шокував публіку, забивши слем-данк у власне кільце.

Повʼязані теми:

Наступна публікація