Знімати очки придумали люди з температурою – Кварцяний

Знімати очки придумали люди з температурою – Кварцяний

Кварцяний наговорив багато цікавого після матчу зі "Сталлю". / Фото: ФК Волинь

Головний тренер "Волині" прокоментував санкції до його команди з боку ФФУ.

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував перемогу своєї команда над "Сталлю", згадавши також і рішення ФФУ про зняття з його команди очок.

"Ви самі бачили, що команда не грає, а мучиться. Просимо грати з хорошою самовіддачею, і гравці зберігають футбольну совість. Так, тактично помиляються, порушують дисципліну через низькій рівень партнерів, але всі стараються. Виграли дивом, але ж билися.

Футбол – це серйозний двигун життя, а не якась іграшка. Футбол скрізь розвивають, а у нас тільки руйнують і не достукатися. Форми дітям немає, бензину немає, машини не ремонтуються, зарплату дають тоді, коли вона вже і не потрібна. До кого звертатися, куди кричати, де ця гуцульська трембіта? Мені відрубали голову ще до перших весняних матчів. Незрозумілі люди кажуть, що коли щось буде, а я хочу серйозно займатися футболом.

Знімати очки з команди – це не метод. Поріжте ворота на металобрухт, заберіть стадіон, а тут придумали покарання чиновники з температурою, не похмелившись. Сто варіантів без зняття очок можна було знайти. Три роки поспіль знімають очки, і ніхто не реагує, всі задоволені. Доведуть до того, що я помру прямо на лавці".

Нагадаємо, Кварцяний раніше заявив, що збирається закрити "Волинь" і створити новий клуб з нуля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація