"Зоря" постарається піднести сюрприз "Фенербахче" - Вернидуб

"Зоря" постарається піднести сюрприз "Фенербахче" - Вернидуб

Фото: ФК Зоря

Керманич упевнений, що поки є шанс, потрібно боротися за нього.

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від виїзного матчу 5-го туру Ліги Європи проти "Фенербахче".

Український клуб зберігає шанси на вихід із групи тільки у разі перемоги. Гра відбудеться 24 листопада о 18:00 за київським часом.

"Багато говорять і пишуть, що у "Зорі" немає шансів. Я з цим не погоджуся. Поки є хоч найменший шанс, потрібно пам'ятати про це, виходити і битися до останнього, що ми і постараємося зробити", - зазначив керманич.

"Прекрасно розумію, що "Фенербахче" зараз на хорошому ходу. Якщо початок чемпіонату у них "кульгав", то надалі вони "розкочегарилися" і показують досить гарну, швидку, атакуючу гру. Забивають чимало м'ячів. Тим цікавіше буде протистояти їм. Постараємося піднести сюрприз супернику", - сказав Вернидуб.

Тренер наголосив, що всі ігри Ліги Європи для його команди - неоціненний досвід: "Завтра саме той день, коли потрібно вийти на поле і показати, наскільки вони змінилися разом зі мною, як тренером. Сподіваюся, вся відповідь буде після завтрашньої гри".

Вернидуб похвалив суперника, але і пообіцяв зробити все, щоб господарям не було легко в грі.

"У нас у складі немає зірок. Ми сильні як єдине ціле, як команда. Спробуємо спільними зусиллями створити супернику проблеми. Як це вийде? Подивимося завтра. Бажаю командам показати безкомпромісну, гарну і бойову гру", - резюмував керманич.

Нагадаємо, в першому матчі "Фенербахче" врятувався перед фінальним свистком, вирвавши нічию в Одесі 1:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація