Зозуля напав на арбітра матчу "Зоря" – "Дніпро"

Зозуля напав на арбітра матчу "Зоря" – "Дніпро"

Зозуля перенервував і напав на Абдулу. / Фото: ФК Дніпро

Після завершення зустрічі на полі у Запоріжжі ледь не сталася масова бійка. 

Нападник "Дніпра" Роман Зозуля напав на арбітра матчу своєї команди проти луганської "Зорі" у рамках півфіналу Кубка України (0:2).

Після завершення зустрічі гості були незадоволені тим, що у додатковий час Анатолій Абдула призначив у їх бік штрафний удар, який перетворився у вирішальний гол. 

Найбільш обурений був Зозуля, який не брав участь у поєдинку, проте спустився з трибун, щоб пред'явити рефері свої претензії.

Тепер на Романа, який не мав права знаходитися на полі і дивився футбол у компанії "ультрас", напевно чекатиме дискваліфікація від ФФУ.

"Не бачив, що він там робив. Нам Зозулі не вистачало на полі. Він міг завести команду. А що там було по закінченні, чесно не хочу коментувати, бо не бачив.

І помічники і всі інші хотіли його заспокоїти. Такі штрафні не можна призначати у кінці гри. Тому був такий сплеск емоцій", - прокоментував інцидент Мирона Маркевич.

"Хотів стримати хлопців, щоб не наробили якоїсь біди. Тому що був прецедент "Шахтаря" з "Динамо". Не можна так себе вести, ми обличчя України. Ми пройшли на Євро. Багато хлопців будуть представляти Україну на Євро.", - поділився своєю думкою Юрій Вернидуб.

Нагадаємо, що 1 травня сталася бійка у матчі "Шахтар" – "Динамо", головними особами якої стали Андрій Ярмоленко, Тараса Степаненко та Олександр Кучер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація