Зозуля виставив на аукціон футболку "Барселони" з підписами її гравців

Зозуля виставив на аукціон футболку "Барселони" з підписами її гравців

За футболку "Барси" вже точиться справжня боротьба. / Фото: Facebook Роман Зозуля

Стартовою ціною є 7000 грн. 

Нападник "Дніпра" Роман Зозуля організував черговий благодійний аукціон.

Цього разу футболіст збірної України виставив на торги футболку "Барселони" сезону 2011/12, яка розписана автографами гравців каталонського суперклубу, в тому числі і п'ятиразового володаря "Золотого М'яча" Ліонеля Мессі.

"Цього літа у багатьох дітей з'явиться прекрасна можливість провести футбольне літо, прожити життя справжнього спортсмена в дитячому футбольному таборі Ротаня і Зозулі. А є такі діти, яким треба в цьому допомогти, дати їм такий шанс - це діти наших захисників, учасників АТО! Для цього ми вирішили організувати аукціон!

Лотом аукціону є футболка "Барселони" з усіма автографами її гравців, в тому числі і підписом Ліонеля Мессі!Цю футболку для аукціону надав нам легендарний гравець ФК "Дніпро" і збірної України Андрій Русол, який одержав її по закінченню стажування в школі Барселони.

На всі виручені кошти від продажу цієї футболки, ми придбаємо путівки для дітей учасників АТО! Давайте зробимо разом свято для дітей, а для когось можливо здійснити заповітну мрію! Аукціон стартує з хвилини опублікування посту і буде закінчений 1-го червня о 00:00! Стартова ціна цього лота 7000 грн! Поїхали !!!", - йдеться у Facebook Романа. 

Нагадаємо, що раніше Зозуля продав на благодійному аукціоні власну медаль фіналіста Ліги Європи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація