750 тисяч британців мають схильність до педофілії

750 тисяч британців мають схильність до педофілії

Дослідження у Великобританії виявило потенційну схильність до педофілії у кожного 35-го чоловіка

Кожна дванадцята дитина у країні зазнавала зазіхань від дорослих чоловіків. 

Більше як 750 тисяч жителів Британії потенційно можуть відчувати сексуальний потяг до дітей, попереджає уряд. Шокуючі данні отримала в ході проведеного дослідження британська національна агенція, що спеціалізується на криміналі (National Crime Agency). Про це повідомило видання Daily Mail, яке вивчило текст дослідження.  

Один з 35 чоловіків, які проживають в країні, можуть бути потенційно небезпечними для дітей або цікавитись дитячою порнографією. Майже третина опитаних (250 тисяч чоловіків) приваблюють діти пубертатного віку – старше 12 років, пише видання. 

Отримані, в результаті дослідження данні, мають спонукати батьків застосовувати ефективні кроки щодо захисту їх дітей, йдеться у повідомленні. Попри те, що серед чоловіків, які відчувають потяг до неповнолітніх немало тих, які в змозі контролювати свої пристрасті, статистика показує невтішні результати.  Згідно їй, кожна дванадцята дитина у країні зазнавала  зазіхань від дорослих чоловіків. 

Нагадаємо, в одному з районів Києва неповнолітні "мисливці" за педофілами затримали чоловіка. І замість того, щоб передати його правоохоронцям, учинили самосуд. Потерпілого врятував простий перехожий, використавши травматичну зброю.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблема педофілії
Наступна публікація