Стало відомо, хто понесе труну Мохаммеда Алі під час траурної церемонії

Стало відомо, хто понесе труну Мохаммеда Алі під час траурної церемонії

Фото: Getty Images

У 2010 році Алі склав план свого похорону.

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі британець Леннокс Льюїс і голлівудський актор Уїлл Сміт візьмуть участь в похоронах колишнього чемпіона світу з боксу Мохаммеда Алі, повідомляє The Guardian.

Вони поряд з родичами будуть нести труну спортсмена.

Як стало відомо Associated Press, в 2010 році Алі склав план свого похорону. Сценарій траурної церемонії він записав у так звану "Книгу" товщиною близько двох дюймів (близько п'яти сантиметрів - ред).

Згідно з його бажанням, панахида має відбутися на стадіоні, куди попрощатися з боксером зможе прийти будь-хто. На кладовище процесія з труною попрямує вулицею, названою на честь Алі, а також пройде повз музей імені спортсмена. Крім того, боксер хотів, щоб його тіло пронесли по кварталу, в якому він виріс.

Похорон боксера відбудеться у п'ятницю, 10 червня, в Луїсвіллі, штат Кентуккі. Траурна процесія буде транслюватися в Інтернеті.

Нагадаємо, що в суботу, 4 червня, в лікарні американського міста Фенікс пішов з життя видатний американський боксер Мохаммед Алі.

У лікарні Фенікса він потрапив в середу, 1 червня. Напередодні його перевели в палату інтенсивної терапії. Протягом останніх 30 років Алі страждав від хвороби Паркінсона.

Причиною смерті став септичний шок, що виник через "невстановлені природні причини", повідомив представник сім'ї спортсмена.

Причиною смерті Мохаммеда Алі медики називають септичний шок

Причиною смерті Мохаммеда Алі медики називають септичний шок

Повʼязані теми:

Наступна публікація