У Кремлі доручили перевірити дитячі бої Кадирова

У Кремлі доручили перевірити дитячі бої Кадирова

Фото: Reuters

Наразі відповідні органи перевірятимуть, чи інформація відповідає дійсності. 

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков запропонував наглядовим органам звернути увагу на трансляцію дитячих боїв без правил у Грозному за участі дітей глави Чечні Рамзана Кадирова. Сам Пєсков утримався від особистих оцінок турніру.

"Якщо це показували по телевізору і це відповідає дійсності, то, напевно, безумовно, нокаут дитини, та ще в телеефірі, - це привід для того, щоб відповідні наглядові органи зацікавилися" - цитує слова Пєскова "Інтерфакс".

Особистої оцінки з цього приводу прес-секретар президента РФ не дав. Своєю чергою, він зазначив, що є відповідні органи, які займаються правами дитини, і які повинні звернути увагу на цей інцидент. 

"Я не став би робити будь-яких висновків. Існують органи нагляду, які займаються правами дитини і так далі. Напевно це сфера їхньої діяльності", - сказав Пєсков.

Окрім того, він заявив, що потрібно розібратися, чи ця інформація відповідає дійсності.

Нагадаємо, у вівторок, 4 жовтня, в Грозному пройшов турнір зі змішаних єдиноборств, в якому брали участь сини глави республіки Рамзана Кадирова у віці восьми, дев'яти і десяти років. Вони перемогли своїх суперників у боях, а Кадиров виклав відео зі змагань в Мережу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація