Дивакуватий конкурс краси "Міс СРСР" та новонароджені тигренята. Тренди соцмереж

Дивакуватий конкурс краси "Міс СРСР" та новонароджені тигренята. Тренди соцмереж

Фото: YouTube/Ольга Пищикова

Кумедні новинки та новини, які цікавлять багатьох, – дивіться у нашій добірці.   

Команда ТСН.ua щодня збиратиме для читачів головні тренди соціальних мереж – ключові теми обговорення юзерів, дотепні жарти, кумедні фотожаби та найпопулярніші відео останніх днів.

Сьогодні, 24 травня, інтернет-користувачі активно обговорювали заяву російського прем'єра Дмитра Медведєва про нестачу коштів на індексацію пенсій в окупованому Криму. "Грошей немає, але ви тримайтеся", - сказав глава уряду РФ.

Також у Мережі дивилися відео із розіграшем колишніх регіоналів, яким запропонували взяти участь у фейковому ефірі пропагандистського каналу та обговорити проведення "Євробачення 2017" в Україні. "Жертвами" тролінгу стали, зокрема, Олег Царьов, Михайло Добкін та Юрій Кот.

Інтернет-користувачі захоплювалися бабусею, яка зв'язала своєму онуку ковдру із героями "Зоряних воєн" та підтримували художника, який робить хворим дітям тимчасові тату, аби вони посміхалися. 

Юзери захоплювалися історією 25-річної дівчини, яка втратила 92 кілограми і перетворилася на сексапільну красуню. Також у Мережі кепкували з кумедного цуцика, якого одягли в костюм кролика. Зворушлива тваринка, судячи із відео, забула як рухатися, коли приміряла на себе рожевий комбінезон. 

Юзери тролили дивакуватий конкурс краси "Міс СРСР", який днями відбувся у Дубаї. Перемогу там отримала представниця окупованого Криму, а другу корону віддали конкурсантці з РФ.

Популярність швидко набирало відео із крихітними тигренятами, які народилися у зоопарку в Китаї. 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація