П'яний водій-підліток без прав збив подружжя з немовлям у візочку

П'яний водій-підліток без прав збив подружжя з немовлям у візочку

П'яний водій-підліток без прав збив подружжя з немовлям у візочку

Дитина внаслідок ДТП загинула.

В Архангелівці на Харківщині п'яний підліток за кермом авто збив молоду родину з візочком. Дитина померла, батьки у тяжкому стані в лікарні, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Односельці кажуть, що хлопець на автомобілі їздив часто, попри те, що не мав прав. За день до трагедії навіть викликали поліцію, оскільки машину бачили на великій швидкості. А до цього неодноразово скаржилися його батькам. Однак зупинила підлітка за кермом лише трагедія.

ДТП сталося на ділянці дороги між селищами Архангелівка та Поділля. За кермом авто був 17-річний підліток. Машина виїхала на смугу зустрічного руху, а потім на узбіччя, де йшло молоде подружжя з дитиною у візочку. Півторарічного хлопчика відразу доправили попуткою до лікарні, але дорогою він помер.

"Проводилися реанімаційні заходи, штучне дихання, масаж серця", - розповів завідувач хірургічного відділення Олександр Величко.

На Харківщині п'яний підліток за кермом автомобіля збив молоду родину із візочком

На Харківщині п'яний підліток за кермом автомобіля збив молоду родину із візочком

Батько дитини, 28-річний чоловік, зазнав тяжких переломів та має тепер внутрішню кровотечу. Його прооперували.

У 24-річної матері хлопчика, окрім численних переломів та забиттів, часткова втрата пам'яті.

"Мати не пам'ятала, що трапилося з нею, і не знала, що загинула дитина. Вони в шоці", - пояснив лікар.

17-річний кермувальник авто після наїзду на людей намагався втекти з місця події і більше турбувався про пошкоджену батьківську машину, яку він узяв покататися. Правоохоронці кажуть, що він був дуже п'яним.

"Свято – всі були п'яні в той день", - твердить приятель водія Олексій Воронков.

Прав у хлопця не було, але за кермом машини його бачили впродовж останнього року неодноразово.

"На машині він їздив. На яких умовах – я не знаю. Але прав у нього, звісно, ще не було. Вік не той", - каже сусід Олександр Мірошниченко.

У будинку, де хлопець жив із батьками, ніхто не відчиняє. Батьків немає вдома, а юнак під вартою – такий запобіжний захід йому обрав суд. Із можливістю вийти під заставу у 69 тисяч гривень.

"Він є неповнолітнім, що є обставиною, яка пом'якшує його покарання. Також є обставина, шо обтяжує його покарання – це скоєння правопорушення у стані алкогольного сп'яніння. Всі ці обставини будуть враховані судом", - обіцяє прокурор Валерій Бухан.

Підлітку загрожує до восьми років позбавлення волі. Правоохоронці не відкидають кримінальної відповідальності й батьків, які недогледіли за неповнолітнім сином.

Напередодні стало відомо, що в Одесі патрульні збили таксиста. Це сталося близько п'ятої ранку біля аеропорту.

Кореспондент ТСН Світлана Федчун

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація