Правоохоронців підозрюють у жорстокому зґвалтуванні жінки, під час котрого вона померла

Правоохоронців підозрюють у жорстокому зґвалтуванні жінки, під час котрого вона померла

Правоохоронців підозрюють у жорстокому зґвалтуванні жінки, під час котрого вона померла

Родичі добиваються передачі справи до прокуратури.

Загадкова смерть молодої жінки сколихнула містечко Обухів на Київщині. 37-річна Людмила Охрім відпочивала в компанії, де більшість були співробітники поліції, хоч і не при виконанні, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Її пізно вночі знайомі поліцейські повезли додому, а вранці вона опинилася вже в морзі. Родичі ледве домоглися повторної експертизи, що засвідчила моторошні подробиці тієї страшної ночі.

Фатальний велкодній вечір для Людмили розпочався просто неба у центрі Обухова. Вона відпочивала разом із братом і подругою - працівницею місцевого райвідділку поліції. Потім до них приєдналися ще двоє чоловіків – із того самого райвідділку що й подруга. Пізніше вони всі разом на машині поїхали в ресторан.

Вечір затягнувся до двох годин ночі. Людмила, як кажуть учасники подій, випила дві слабоалкоголки і до ста грамів горілки. Двоє слідчих-приятелів запропонували її підвезти додому, бо один із них був іще й сусідом жінки.

Утім до своєї оселі Людмила так і не потрапила. Її прийняли в місцевій лікарні вже мертву близько 6:00 ранку. Одяг жінки згодом віддали брату та подрузі Лесі, теж слідчому, яка відпочивала тієї ночі разом із покійною.

"Коли ми подивилися її спортивну кофту, ми там побачили, що з капюшона випадало сухе листя. Білизна – у бруді. Зрозуміло, що в автомобілі вона не могла так замаратися", - кажуть вони.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про вбиство. Із журналістами слідчий був неговіркий.

"Ведеться слідство, я більше нічого сказати не можу. Я не тікаю, я йду", - заявив він.

Загадкова смерть 37-річної жінки на Київщині

Загадкова смерть 37-річної жінки на Київщині

Повторна судмедекспертиза, якої за допомоги адвоката домігся чоловік Людмили, підтвердила підозри: жінка мала гематоми на тілі та пошкодження, характерні для зґвалтування – до того ж, іще й неприродним способом.

У місцевому райвідділку ходять чутки, що всіх учасників тієї ночі звільнять заднім числом. Дехто заявляє і про прямі погрози.

"Мені приходила SMS із погрозами, що зробимо погано тобі та твоїй дитині. Дуже переживаю", - зізналася подруга покійної Леся.

Вона каже, що у цій історії є ще один підозрюваний. Це колишній керівник карного розшуку району. Він сидів на лавочці біля лікарні, в яку привезли тіло жінки. Хто привіз тіло і що там робив цей чоловік – незрозуміло.

На час слідства од роботи відсторонили двох слідчих, які підвозили Людмилу додому. Якщо в їхніх діях виявлять склад злочину, справу забере прокуратура області. Чого й домагається чоловік померлої. На районному рівні, певен Іван, винних не покарають.

Цього року повідомлялося, що в Одесі 22-річну дівчину по-звірячому зґвалтували у новорічну ніч, підсипавши наркотики в шампанське.

Кореспондент ТСН Дмитро Фурдак

Повʼязані теми:

Наступна публікація