Алієв вибачився перед журналісткою, яку обматюкав

Алієв вибачився перед журналісткою, яку обматюкав

Алієв приніс вибачення журналістці / Фото: youtube

Олександр Алієв вибачився перед журналісткою, яку словесно образив на базі "Динамо" у "Конча-Заспі".

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв вибачився перед журналісткою, яку словесно образив на базі "Динамо" у "Конча-Заспі".

Подробиці інциденту і коментар журналістки

 "Я вже встиг забути про цей випадок. Просто є журналісти, які можуть своєю поведінкою вивести з рівноваги. Так сталося і тоді. Я розумію, що винен, що не мав права так говорити з журналісткою, якою б вона не була. Тому хочу принести свої вибачення", - сказав Алієв.

За словами футболіста, цей інцидент відбувся давно. Тому це є ніщо інше, як провокація.

"Це звичайнісінька провокація. Чому це відео виклали тільки зараз, коли справи в мене почали налагоджуватися? Тоді, коли це знімалося, у мене був досить непростий період. Тепер же все ніби добре. І ось - скандал. Я визнаю свою провину і постараюся більше ніколи не ставати героєм подібних скандалів", - запевнив Алієв.

 

Водночас, футболіст сказав, що залюбки погоджується на інтерв'ю.

"Насправді я дуже добре ставлюся до журналістів. Завжди відповідаю на їхні питання, навіть незручні. Журналісти пишуть про мою сім'ю, і я не проти. Нехай пишуть, нехай питають. Це все на користь футболу. Я ж тепер буду уважніше стежити за собою, щоб більше не було скандалів і провокацій", - підсумував Алієв.

Читайте також:

Подробиці інциденту і коментар журналістки

Алієв жорстко обматюкав журналістку (відео)

У Києві виявлено обгорілий Maserati Мілевського

Повʼязані теми:

Наступна публікація