"Арсенал" без своїх лідерів зазнав поразки від одного з аутсайдерів чемпіонату

"Арсенал" без своїх лідерів зазнав поразки від одного з аутсайдерів чемпіонату

Фото: Reuters

Лондонці продовжують падіння у турнірній таблиці.

Лондонський "Арсенал" у рамках 23-го туру англійської Прем'єр-ліги мінімально поступився на виїзді "Борнмуту" з рахунком 1:2.

Першими відкрили рахунок "каноніри" - Ектор Бельєрін на 52-й хвилині спокійно переграв голкіпера господарів після проникаючої передачі від партнера. Тим не менш, лондонці не довго знаходилися у ролі лідерів.

На 70-й хвилині "вишні" зуміли відновити паритет у протистоянні - Калум Вілсон після пасу у виконанні Джордана Айба випередив Пітера Чеха та відправив м'яч у сітку вже порожніх воріт. Не встигли футболісти гостей отямитися, як "Борнмут" забив другий гол - Джордан Айб на цей раз виступив у ролі бомбардира, вдало відгукнувшись на пас від все того ж Вілсона.

Таким чином, поступившись "Борнмуту", команда Арсена Венгера продовжила безвиграшну серію в усіх турнірах, яка налічує вже 5 зустрічей. Наразі, в активі "Арсенала" 39 балів та 6 місце у турнірній таблиці. "Вишні", у свою чергу, мають тепер 24 очки, розташовуючись при цьому на 14 сходинці.

Цікавий той факт, що "каноніри" у цій грі виступали без своїх лідерів - Алексіса Санчеса та Месута Езіла. Є інформація, що дуже скоро обидва виконавці покинуть лондонців та перейдуть до іншого клубу АПЛ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація