"Арсенал" у фантастичному поєдинку здобув другу перемогу поспіль в АПЛ

"Арсенал" у фантастичному поєдинку здобув другу перемогу поспіль в АПЛ

Фото: Reuters

Лондонці є суперником "Ворскли" в Лізі Європи.

"Арсенал" у рамках 4 туру англійської Прем'єр-ліги переграв на виїзді "Кардіфф Сіті" з рахунком 3:2.

Першими відкрили рахунок у зустрічі "каноніри" - захисник гостей Шкодран Мустафі на 12 хвилині виграв боротьбу на другому поверсі після подачі з кутового та відправив ігровий знаряд під поперечину. Зазначимо, що Мустафі міг забивати й раніше, проте його удар пройшов повз ворота.

Фото: Reuters

На 33 хвилині підопічні Унаї Емері мали можливість подвоювати свою перевагу, але постріл у виконанні Олександра Ляказетта прийшовся в стійку воріт.

Коли здавалося, що лондонці втримають мінімальний рахунок до перерви, своє слово сказав Віктор Камараса. Гравець "Кардіфф Сіті" розстріляв Петра Чеха з близької відстані після подачі з флангу від партнера по команді.

Фото: Reuters

На 62 хвилині "Арсенал" все ж домігся свого. П'єр-Емерік Обамеянг, отримавши пас від Ляказетта, обвідним ударом поклав м'яч точно в кут воріт.

Фото: Reuters

Утім, за вісім хвилин рахунок на табло знову став рівним - Даніель Ворд після передачі зі штрафного головою забив у дальній кут.

Вирішальний гол був забитий на 81 хвилині. Ляказетт приніс своїй команді перемогу завдяки потужному удару під поперечину з меж штрафної.

Фото: Reuters

Зазначимо, що обидві команди мали достатню кількість гольових моментів. Якби третина ще була забита, рахунок на табло був би схожий на хокейний.

Таким чином, перегравши "Кардіфф Сіті", "Арсенал" набрав шосте очко та піднявся на 7 сходинку в турнірній таблиці. Що стосується команди з Уельсу, то вони залишилися з двома балами.

Нагадаємо, що "каноніри" є суперником полтавської "Ворскли" у Лізі Європи. Раніше "Арсенал" здолав "Вест Хем" Андрія Ярмоленка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація