"Арсенал" заборгував футболістам дві зарплати, а на базі хлопці одягаються у темряві

"Арсенал" заборгував футболістам дві зарплати, а на базі хлопці одягаються у темряві

Гравці "Арсенала" / Фото: ФК Арсенал-Київ

Гравці скаржаться, а керівництво запевняє, що проблем з фінансуванням клубу немає.

"Арсенал-Київ", який цього сезону став новачком УПЛ, має проблеми із виплатою заробітної плати та організацією роботи. Ппро це розповів нападник клубу Сергій Гринь.

"В кінці цього тижня виповниться рівно два місяці відтоді, як нам щось платили. Останню зарплату отримали за липень. Премії виплачувалися в Першій лізі. В УПЛ - ні...

Не хочу говорити про клуб нічого поганого, але мені здається, що організація на низькому рівні. Кожному з нас є, що сказати.

Але ось простий приклад: уже два тижні на базі немає світла. Переодягаємося в темряві, при світлі ліхтариків мобільних телефонів. Вода в душі - непередбачуваної температури. Прання відсутнє, харчування забезпечується тільки на заїздах", - сказав Гринь у коментарі "Спорт-Экспресс в Украине".

Тим часом генеральний директор клубу Олександр Москаленко заявив, що глобальних проблем з фінансуванням немає.

"Приїде Івіца Піріч, ми з ним сядемо, поговоримо і зрозуміємо, куди ми рухаємося, як закриємо цю зарплату, і хто її буде закривати", - сказав Москаленко у коментарі "Футбол NEWS".

Раніше у відставку пішов головний тренер команди Фабріціо Раванеллі. При ньому команда виграла 1 матч і зазнала 7 поразок в 9 поєдинках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація