"Азовмаш" створив гучну сенсацію у Лізі ВТБ

"Азовмаш" створив гучну сенсацію у Лізі ВТБ

"Азовмаш" - "Лєтувос Рітас" - 83:73 / Фото: vtb-league.com

"Азовмаш" за підтримки своїх уболівальників обіграв титуловану литовську команду "Лєтувос Рітас".

Маріупольський "Азовмаш" за підтримки своїх уболівальників реабілітувався за поразку від "Ассеко Прокома", обігравши титуловану литовську команду і завсідника Євроліги "Лєтувос Рітас".

Маріупольці блискуче розпочали гру, зробивши два ривка - 9:0 і 6:0. Найбільше проблем підопічним Джікіча доставляв Олексій Печеров.

А гості більш успішно діяли з дальньої відстані, але 3-очкових кидків вистачило лише на те, щоб скоротити відставання до 4 очок - 34:30. А потім Печеров набрав 7 очок поспіль, зробивши господарям комфортний відрив.

А в другій половині у "Азовмаша" роззабивався ще і Денні Юінг. Господарі кілька разів збільшували різницю до двозначної, а потім гості знову її скорочували, але не наближалися до різниці, меншої за "-5".

Остаточно результат матчу було вирішено після чергового неточного триочкового кидка у виконанні гостей за 40 секунд до фінальної сирени за рахунку 76:71. У відповідь Печеров реалізував обидва штрафних і приніс "Азовмашу" першу перемогу в нинішньому чемпіонаті Єдиної Ліги ВТБ - підсумковий рахунок 83:73.

В активі Юінга 15 очок, Печерова - 12. Кращими снайперами гостей стали Ренальдас Сейбутіс (18) і Райс (12).

Наступний матч "Азовмаш" проведе 23 жовтня проти чеського "Німбурка". Гра відбудеться у Чехії.

Читайте також:

"Будівельник" провалив старт у Єдиній лізі ВТБ

"Азовмаш" пробився в основну сітку Єврокубка

"Донецьк" вилетів з Євроліги

Повʼязані теми:

Наступна публікація