Батьки футболістів дитячого "Динамо" поскаржилися Порошенку на матчі в Маріуполі

Керівництво ФФУ скарги відкинуло, тож тепер у батьків надія на державні органи влади.

Батьки футболістів дитячої школи "Динамо" звернулися до президента, прем'єра, голови СБУ та міністра внутрішніх справ із проханням не допустити проведення молодіжного чемпіонату України в Маріуполі. У відкритому листі керівництву країни вони просять перенести ігри на безпечніші поля, розташовані подалі від зони бойових дій, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Раніше батьки зверталися з таким проханням до керівництва Федерації футболу України, але там заявили, що не бачать причин не їхати в Маріуполь.

Батьки футболістів дитячої школи "Динамо" бояться пускати дітей на гру в Маріуполі

Батьки футболістів дитячої школи "Динамо" бояться пускати дітей на гру в Маріуполі

У СБУ підтверджують, що в Маріуполі встановлено червоний рівень загрози, який передбачає посилені заходи безпеки. У МВС також не радять грати у прифронтовому місті. Однак молодіжний чемпіонат із футболу досі планують відкрити в Маріуполі 19 серпня.

"Нам відомо, що державні правоохоронні органи не рекомендують проводити матчі в небезпечних місцях, серед яких сьогодні і Маріуполь. Ми вважаємо, що будь-які питання безпеки дітей, тренерів і команди не можуть бути дискусійними. Футбольні чиновники повинні перенести матчі на більш безпечні поля, вони зобов'язані піклуватися про те, щоб змагання відбувалися в умовах максимальної безпеки для футболістів, тренерів і вболівальників", - наголошується у зверненні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація