Батько воротаря "Зорі" Луніна підтвердив інтерес з боку "Реала"

Батько воротаря "Зорі" Луніна підтвердив інтерес з боку "Реала"

Фото: twitter.com/TolikSony82

Однак, футболіст наразі не поспішає з рішенням.

Батько і представник голкіпера луганської "Зорі" Андрія Луніна Олексій підтвердив, що мадридський "Реал" зробив пропозицію його синові.

Однак, представник футболіста наголосив, що наразі вони думають над пропозицією та розглядають інші варіанти розвитку подій.

"Пропозиція "Реала" - це правда, але поки її оцінюємо. Інтерес до Андрія є з боку багатьох клубів, серед яких і "Наполі". Поки ми нічого не підписали і не вирішили. Головним фактором для нас є професійне зростання і можливість отримувати ігрову практику.

Також існує невеликий шанс, що він залишиться в "Зорі". У понеділок Андрій почав тренуватися з командою", - зазначив Лунін-старший в коментарі італійському виданню Calcionapoli24.it.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з’явилася інформація, що "вершкові" узгодили перехід Луніна. Раніше у послугах Луніна були зацікавлені "Інтер" (Італія), "Ліверпуль" (Англія) та "Наполі" (Італія).

Нагадаємо, що Андрій поповнив склад команди Юрія Вернидуба влітку 2017 року на правах вільного агента. У сезоні 2017/18 на рахунку воротаря 36 поєдинків за "Зорю" в усіх турнірах. У березні 2018 року голкіпер дебютував за збірну України.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація