Боксер Берінчик пограв м'язами перед поєдинком 12 листопада

Менше ніж за два тижні українець битиметься з Хуаном Окурою.

Сьогодні, 1 листопада відбулося спільне відкрите тренування українських боксерів Дениса Берінчика і Олега Малиновського, які продемонстрували свою фізичну готовність перед поєдинками 12 листопада.

Традиційно програма тренування складалася з розминки, роботи на лапах, бою з тінню, вправ зі скакалкою і тенісним м'ячиком.

12 листопада 2016 року в Броварах в рамках боксерського шоу "K2 Promotions Ukraine" Денис Берінчик (4-0, 3 КО) зустрінеться з Хуаном Окурою (11-6-1, 4 КО).

В цей же вечір Олег Малиновський (18-0, 5 КО) проведе перший захист титулу Чемпіона Європи за версією WBO в напівлегкій вазі в поєдинку з Еусебіо Осехо (28-18-3, 8 КО).

"Я дивився його поєдинки і можу сказати, що хлопець він непростий. Хороший хлопець, з яким, думаю, буде "махач". Ми провели непоганий збір в Буковелі, де тренувалися протягом шести місяців. Поєдинок триває 5-8 раундів, а в спарингах ми працювали по 10-15 раундів. У боях із моєю участю суперникам завжди рахували нокдауни, тому не думаю, що цей бій буде винятком", - розповів Берінчик.

Повʼязані теми:

Наступна публікація