Берінчик залишився незадоволеним своїм переможним боєм

Берінчик залишився незадоволеним своїм переможним боєм

Фото: k2ukraine.com

Українець зізнався, що багато чого у нього не виходило.

Срібний призер Олімпійських ігор-2012 Денис Берінчик залишився незадоволеним своїм боєм, в якому здобув перемогу над представником Колумбії Хосе Луїсом Прієто.

Про це, а також про роботу з новим тренером, українець розповів після поєдинку в коментарі порталу Luckypunch.net.

"Хочеться свої кондиції розкривати до кінця раунду і виконувати план на бій. З тренером працюємо 12-15 раундів, налаштовуємося на повну дистанцію. Прикро, коли збираєшся викочувати на фінальні раунди, збільшувати темп, тільки налаштуєшся, а суперник говорить "стоп". Боєм незадоволений, тому що я втомився, багато чого не виходило, я пропускав після своїх атак. Я незадоволений своєю роботою.

З Сергієм Ватаманюком ми попрощалися, тому що він виявився некомпетентним у своїх питаннях. Він міг на півроку зникнути, намагався поєднувати тренерську і менеджерську роботу. Тепер він мною звільнений. Щоправда, намагається знайти підводні камені, псує настрій в команді. Зараз тренуюся з Станіславом Григоруком. Ми з ним знайомі давно, він тренує Олега Малиновського і я спостерігав за їхньою роботою. Зараз ми багато змінили в тренувальному процесі, додали багато нового. Майже все переписали в підготовці", - сказав Берінчик.

Нагадаємо, Денис вже у шостому раунді відправив свого суперника у технічний нокаут.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація