Битва за бронзу, чи залишиться Чорноморець і розбірки Динамо з Шахтарем: де дивитися останній тур УПЛ-2017/18

Битва за бронзу, чи залишиться Чорноморець і розбірки Динамо з Шахтарем: де дивитися останній тур УПЛ-2017/18

Фото: ФК Чорноморець

ТСН Проспорт розповідає про трансляції матчів.

19-20 травня відбудуться матчі заключного туру Прем’єр-ліги сезону-2017/18. Головні інтриги – хто візьме "бронзу" та боротьба унизу турнірної таблиці.

"Зоря" битиметься з "Ворсклою" за третє місце у таблиці. Команді Юрія Вернидуба треба лише перемагати – тоді за різницею м’ячів луганці виграють бронзові медалі.

Теоретично "Чорноморець", який посідає останнє місце, має шанс зберегти прописку у вищій лізі. Для цього йому треба обіграти "Зірку" і сподіватися, що "Сталь" не переможе "Карпати".

Матчі "Чорноморець" – "Зірка" та "Карпати" – "Сталь" транслюватимуться на каналі УНІАН та на ТСН Проспорт у режимі переклички. Як нам стало відомо, матчі показуватимуть у співвідношені 50% на 50%, все залежатиме від подій у поєдинках.

Також у цих іграх стоятиме питання перехідних матчів. За форматом, 10-та та 11-та команди УПЛ будуть грати з 2-ю та 3-ю командами Першої ліги відповідно. Вилітає з УПЛ команда, яка фінішує 12-ю.

Крім того, чекаємо у матчі "Динамо" – "Шахтар" - чи зможуть кияни "грюкнути дверима" після того, як програли "гірникам" чемпіонство та Кубок України.

 

РОЗКЛАД ТРАНСЛЯЦІЙ 32-ГО ТУРУ УПЛ

Субота, 19 травня

17:00 Чорноморець – Зірка  канал УНІАН / ТСН Проспорт (перекличка)

17:00 Карпати – Сталь канал УНІАН / ТСН Проспорт (перекличка)

17:00 Олександрія – Олімпік  Футбол1

19:30 Динамо – Шахтар  канал 2+2 / ТСН Проспорт
 

Неділя, 20 травня

17:00 Верес – Маріуполь 24 канал

17:00 Ворскла – Зоря Футбол1

Повʼязані теми:

Наступна публікація