Битва за життя: букмекери назвали фаворита у матчі 1/2 фіналу ЧС-2018 між Францією та Бельгією

Битва за життя: букмекери назвали фаворита у матчі 1/2 фіналу ЧС-2018 між Францією та Бельгією

Фото: Reuters

Гра розпочнеться о 21:00 за київським часом.

10 липня буде зіграний перший півфінальний поєдинок Чемпіонату світу.

У ньому зустрінуться збірні Франції та Бельгії.

Букмекери вже зробили свої прогнози стосовно фаворита цього протистояння. На їхню думку, невеличким фаворитом зустрічі є команда Дідьє Дешама. На перемогу "Ле Бле" приймаються ставки у розмірі 2,45.

Нічия - 3,25. Перемога "дияволів", своєю чергою, оцінюється у 3,1.

Фото: Reuters

Нагадаємо, що цей матч розпочнеться о 21:00 за київським часом. На попередній стадії турніру Франція вибила Уругвай (2:0). Бельгія, тим часом, несподівано здолала Бразилію (2:1).

Онлайн-трансляція гри Франція - Бельгія буде доступна на сайті ТСН Проспорт.

_______________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація