Бій з Джошуа буде найлегшим в моїй кар'єрі, навіть легше, ніж з Кличком - Ф'юрі

Бій з Джошуа буде найлегшим в моїй кар'єрі, навіть легше, ніж з Кличком - Ф'юрі

Фото: instagram.com/gypsyking101

Британський боксер заявив, що знову хоче бути першим.

Екс-чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Тайсон Ф'юрі прокоментував своє можливе повернення у ринг.

Британець заявив, що у його плани знову входить стати найкращим боксером світу.

"Я готовий сказати ось таку сміливу фразу: "Бій з Джошуа буде найлегшим в моїй кар'єрі. Навіть легше, ніж з Володимиром Кличком. Навіть після двох з половиною років поза рингом.
Я дивлюся на них і бачу хороших хлопців, всі хороші чемпіони світу, всі молоді, амбітні і небиті, і взагалі зараз дуже хороший час бути супертяжем. Але в глибині душі всі вони знають, що Циганський король знову буде правити.

Я все життя доводжу людям. Як тільки я народився, я доводжу людям зворотне. Лікарі говорили, що я не виживу, але я зробив це. Потім лікарі говорили, що я не буду дуже великим, але я гігант. Говорили, що я не стану чемпіоном Великої Британії, але я став. Говорили, що я точно не виграю титул чемпіона Європи. Але я виграв.

Говорили, що у мене немає шансів проти Володимира Кличка. Потім мені говорили, що я не зможу виграти справу у UKAD (Британська антидопінгова комісія), - зроблено. Кажуть також, що я не зможу скинути вагу. Що думаєте? Я на шляху, щоб зробити і це", - цитує слова Ф'юрі BoxNation.

Слід зазначити, що можливий бій між Джошуа та Ф'юрі може відбутися влітку 2018 року. Також розглядається варіант з проведенням бою проти Шенона Брігса.

Повʼязані теми:

Наступна публікація