"Боруссія" зіграла внічию з "Вердером", Ярмоленко вперше за три місяці з'явився на полі

"Боруссія" зіграла внічию з "Вердером", Ярмоленко вперше за три місяці з'явився на полі

Фото: twitter.com/BVB

Дортмундці втратили можливість піднятися на 2 сходинку.

Дортмундська "Боруссія" не зуміла здолати на виїзді бременський "Вердер", зігравши з ними внічию з рахунком 1:1.

Першими забили гості - лідер "джмелів" Марко Ройс на 19 хвилині першим опинився на добиванні у чужій штрафній та пробив точно у кут воріт суперника. Зазначимо, що це вже 6 гол у Бундеслізі для півзахисника дортмундців та збірної Німеччини.

Господарі відігралися перед самим свистком на перерву - Томас Ділейні, скориставшись плутаниною біля воріт "Боруссії", пробив головою точно за призначенням.

У другій половині зустрічі обидві команди мали шанси для взяття воріт, проте втілити їх у забиті голи і "Вердер" і "Боруссія" так і не зуміли. На 80 хвилині протистояння сталася знакова подія для українського вболівальника - Андрій Ярмоленко вперше за три місяці вийшов на поле. Півзахисник збірної України змінив Максіміліана Філіпа.

Таким чином, зігравши внічию з "Вердером", "Боруссія" втратила можливіть обійти у турнірній таблиці "Шальке", який йде на 2 сходинці. Наразі в активі "джмелів" 55 балів та 3 місце. "Вердер", своєю чергою, з 38 пунктами посідає 12 позицію. Минула гра між цими колективами завершилася мінімальною перемогою бременців з рахунком 2:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація