"Челсі" розпочав новий сезон в АПЛ розгромною перемогою, найдорожчий воротар світу відстояв "на нуль"

"Челсі" розпочав новий сезон в АПЛ розгромною перемогою, найдорожчий воротар світу відстояв "на нуль"

Фото: Reuters

Лондонці все вирішили ще у першому таймі.

"Челсі" у рамках 1 туру чемпіонату Англії розібрався на виїзді з "Хаддерсфілдом" з рахунком 3:0.

Лондонська команда відкрила рахунок у зустрічі на 34 хвилині - півзахисник "синіх" Нголо Канте головою вдало замкнув навіс з лівого флангу від колишнього гравця донецького "ШахтаряВілліана.

Фото: Reuters

Під кінець першої половини протистояння гості подвоїли свою перевагу - літній новачок лондонців Жоржіньо вдало виконав пенальті, який на собі заробив Маркос Алонсо.

Фото: Reuters

Господарі мали шанс відзначитися у воротах суперника, проте стійка завадила їм це зробити. У другому таймі "Челсі" міг доводити справу до розгрому, але на цей раз каркас воріт вже вступився за "Хаддерсфілд".

Утім, команда італійського фахівця Маурісіо Саррі все ж зуміла втретє забити у ворота опонента - Педро спокійно переграв голкіпера "Хаддерсфілда" після передачі від лідера лондонців Едена Азара, який щойно з'явився на полі з лави для запасних.

Фото: Reuters

Зазначимо, що у цій грі дебютував найдорожчий голкіпер світу - Кепа Аррісабалага. Цей воротар поповнив склад "Челсі" лише три дні тому. Його трансферна вартість склала шалені 80 мільйонів євро. Окрім того, свої перші зустрічі в рамках АПЛ провели півзахисник Жоржіньо та керманич Маурісіо Саррі.

Трохи раніше перемогу у новому сезоні англійської Прем'єр-ліги здобув ще один колектив з Лондона - "Тоттенхем". "Шпори" мінімально здолали на виїзді "Ньюкасл" з рахунком 2:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація