Чемпіон у вогні: "Челсі" зазнав другої розгромної поразки поспіль у АПЛ

Чемпіон у вогні: "Челсі" зазнав другої розгромної поразки поспіль у АПЛ

Фото: Reuters

Команда Антоніо Конте на цей раз пропустила чотири голи.

Лондонський "Челсі" у рамках 26-го туру англійської Прем'єр-ліги зазнав нищівної поразки на виїзді від "Вотфорда" з рахунком 1:4.

Господарі відкрили рахунок на 42-й хвилині - Трой Діні вдало реалізував пенальті, вивівши таким чином вперед свою команду. Слід зазначити, що перед цим голом вилучення отримав півзахисник "синіх" Темуе Бакайоко.

Друга половина зустрічі стала суцільним жахом для підопічних Антоніо Конте. Спочатку Еден Азар на 82-й хвилині зумів відновити паритет у матчі, проте вже через дві хвилині "джмелі" знову зуміли вийти вперед завдяки зусиллям Деріла Янмаата.

На 88-й хвилині "Вотфорд" зміцнив свою перевагу, коли Жерар Деулофеу поклав шкіряний знаряд точно у кут воріт суперника. Довів справу до розгрому Роберто Перейра - аргентинець, витримавши паузу, відправив м'яч точно за призначенням, встановивши таким чином остаточний рахунок у матчі.

Ця поразка стала для "Челсі" вже другою поспіль у чемпіонаті - до цього лондонці розгромно поступилися у рідних стінах "Борнмуту" з рахунком 0:3. Останній раз "Челсі" двічі поспіль розгромно програвав у АПЛ ще у 1995 році, коли поступився "Манчестер Юнайтед" (1:4) та "Блекберну" (0:3). Що стосується, "Вотфорда", то вони вперше за 6 матчів нарешті зуміли здобути перемогу у внутрішній першості.

Після 26 турів в активі "Челсі" залишилося 50 балів. Наразі, вони посідають 4 місце у турнірній таблиці. "Вотфорд", у свою чергу, має 30 очок та розташовується на 11-й сходинці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація