Чергова сенсація ЧС-2018: Бразилія не зуміла здолати Швейцарію

Чергова сенсація ЧС-2018: Бразилія не зуміла здолати Швейцарію

Фото: Reuters

Ще один фаворит турніру зазнав невдачі на Мундіалі.

Збірна Бразилії у стартовому матчі ЧС-2018 не зуміла переграти Швейцарію, зігравши з ними внічию з рахунком 1:1.

"Селесао" вийшли вперед на 20 хвилині протистояння - Філіпе Коутіньо вдався неймовірний удар з-за меж штрафної, з яким не зумів впоратися голкіпер швейцарської команди - Ян Соммер.

Фото: Reuters

Тим не менш, Швейцарія не знітилася та вже на початку другої половини зустрічі зуміла відновити паритет у зустрічі - Стівен Цубер відгукнувся на подачу з кутового у виконанні Джердана Шакірі та відправив ігровий знаряд точно за призначенням.

Фото: Reuters

Команда Тіте намагалася здобути три бали, проте удари у цей вечір летіли зовсім не туди, куди було потрібно. Зазначимо, що у цьому матчі взяли участь двое екс-футболістів донецького "Шахтаря" - Вілліан та Фернандіньо. Перший вийшов у стартовому складі та відіграв увесь поєдинок, а другий - з'явився вже на 60 хвилині зустрічі.

Нагадаємо, що раніше справжню сенсацію створила Мексика, яка обіграла чинного чемпіона світу - збірну Німеччини. Також дещо несподіваним був результат у матчі Аргентина - Ісландія.

Наступні поєдинки на Мундіалі збірні Швейцарії та Бразилії проведуть 22 червня.

______________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація