Черговий розгром: "Манчестер Юнайтед" знову відвантажив опоненту чотири голи

Черговий розгром: "Манчестер Юнайтед" знову відвантажив опоненту чотири голи

Фото: Reuters

Команда Жозе Моурінью продовжує громити суперників в усіх турнірах.

"Манчестер Юнайтед" не залишив жодного шансу "Крістал Пелас" у грі 7-го туру чемпіонату Англії.

"Червоні дияволи" відкрили рахунок у цьому матчі вже на 3 хвилині - Хуан Мата вдало відгукнувся на подачу з флангу та вразив сітку воріт суперника.

За 10 хвилин до кінця першого тайму бельгійський півзахисник "манкуніанців" Маруан Феллаїні подвоїв перевагу своєї команди, скориставшись передачею у виконанні Ешлі Янга.

Не встигла належним чином розпочатися 2 половина поєдинку, як Феллаїні зробив дубль - і знову гравець з пишною шевелюрою вдало замкнув пас від партнера по команді. Остаточний рахунок у матчі встановив ще один бельгійський футболіст Ромелу Лукаку - форвард господарів забив м'яч після передачі у виконанні юного Антоні Мартіаля.

Таким чином, перегравши "орлів" із рахунком 4:0, "Манчестер Юнайтед" вийшов на 1 місце у турнірній таблиці - в активі команди Моурінью 19 балів після 7 проведених турів. "Крістал Пелас" так і залишився на останньому місці, не набравши поки що жодного пункту.

Цікавий той факт, що це вже 6 раз у сезоні, коли "Манчестер Юнайтед" громить суперника, відвантажуючи йому 4 голи. До "Крістал Пелас" постраждали такі колективи, як: "Вест Хем", "Суонсі", "Евертон", "Бертон" та ЦСКА.

Повʼязані теми:

Наступна публікація