Чи виграємо Лігу Європи? Ні, у нас складна ситуація – Луческу

Чи виграємо Лігу Європи? Ні, у нас складна ситуація – Луческу

Мірча Луческу розповів про поразку у Парижі від ПСЖ. / Фото: Reuters

Керманич "гірників" прокоментував останній матч команди у Лізі чемпіонів 2015/16.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував поразку "гірників" у Парижі від ПСЖ з рахунком 0:2.

"Видовищний сьогодні вийшов матч. Ми не заслуговували на поразку, але клас ПСЖ зіграв свою роль. Ми грали проти хорошої команди. Я вважаю, що ПСЖ сьогодні входить до четвірки кращих команд Європи. Якщо чесно, то я задоволений тією якістю футболу, який показала команда.

Чи знали наші футболісти про результат матчу в Мадриді між "Реалом" та "Мальме"? Ні, лише в кінці гри запитали. Але може вони і знали. На останніх хвилинах зустрічі хлопці розслабилися, особливо Ракицький, який припускався у кінцівці дитячих помилок. Але таке буває з усіма.

Тепер ми будемо грати у Лізі Європи. Там навесні будуть дуже серйозні команди і важко загадувати щось наперед. Треба готуватися від матчу до матчу.

Чи виграємо ми Лігу Європи? Ні, сьогодні у нас складна ситуація. Ми не граємо на рідному стадіоні, весь час літаємо. Ми в цьому році здійснили 112 перельотів. Ви тільки подумайте, 112!

Антон Каніболоцький? Для всіх голкіперів України гра ногами є проблемою. Це стосується і Пятова, і інших воротарів. Каніболоцькому було важко сьогодні, тим більше, що у нього такий вантаж був на плечах", - розповів румунський фахівець.

Нагадаємо, раніше виїзну поразку від ПСЖ прокоментував капітан "Шахтаря" Даріо Срна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація