"Чорноморець" - "Динамо" - 2:1. Григорчук ще не бачив своїх гравців такими щасливими

"Чорноморець" - "Динамо" - 2:1. Григорчук ще не бачив своїх гравців такими щасливими

Григорчук і "Чорноморець" тепер мають мотивацію на матч з ПСВ. / Фото: fcdnipro.ua

Роман Йосипович побачив гордість в очах своїх підопічних.

Головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук не приховував емоцій після важливої перемоги над загребським "Динамо" у п'ятому турі Ліги Європи.

"Можна видихнути і порадіти", - почав тренер.

А далі Роман Йосипович зазначив, що в подібних матчах здобуваються дуже важливі речі для футболу в психологічному аспекті: впевненість в собі і формуються характери.

"Ми бачили, як по-різному поводили себе футболісти, після таких ігор маєш чітку інформацію. Це все одно, що піти у розвідку або провести бій не на життя, а на смерть, і перевірити людей, які були з тобою.

Ми отримали в більшій мірі позитивну інформацію, і я радий реакції футболістів, такими щасливими я їх не бачив в цьому році. Такі обличчя, прямо гордість за самого себе, у кожного в очах. В цьому плані ми здобули", - наголосив Григорчук.

За словами тренера, дуже важливо, що "моряки" змогли виграти після "бездарного" початку гри.

Григорчук зізнався, що не розумів, що відбувається, чому гравці програвали в єдиноборствах, при цьому, не повертаючись в оборону.

"Ми отримали дуже серйозний урок, аналіз повинен показати, чому було погано і як стало краще, хоча не скажу, що дуже добре.

Головне, що ми маємо шанс, я дуже переживав, щоб ми його не втратили, було б важко чекати гру до 12 грудня без надії на вихід з групи. А так є шанс і мотивація, час летить, а ми чекаємо на цю гру", - зазначив тренер.

Тепер 12 грудня "Чорноморця" чекає битва з голландським ПСВ за другу путівку в плей-офф.

Нагадаємо, що в попередньому турі "моряки" зіграли внічию з болгарським "Лудогорцем".

Повʼязані теми:

Наступна публікація