ЧС-2018. Англія у доданий час вигризла перемогу у Тунісу

ЧС-2018. Англія у доданий час вигризла перемогу у Тунісу

Фото: Reuters

Дубль Гаррі Кейна приніс перемогу англійцям.

Збірна Англії вирвала перемогу у Тунісу в матчі першого туру групового етапу Чемпіонату світу-20182:1.

Рахунок на 11-й хвилині відкрив капітан англійців Гаррі Кейн. Однак, на 35-й хвилині Фержані Сассі ударом з пенальті зрівняв рахунок.

У другому таймі Англія, незважаючи на ряд гольових моментів, так і не змогла забити до кінцівки матчу. І лише у  компенсований арбітром час Кейн оформив дубль і приніс важливу перемогу для своєї команди (90+2).

Зазначимо, шо на 16-й хвилині тунісці втратили основного воротаря: Муез Ассен отримав травму і його замінив Фарука Бен Мустафа.

Нагадаємо, у першому матчі групи G Бельгія розібралася з Панамою.

У другому турі групового етапу ЧС-2018 збірна Тунісу 23 червня зустрінеться з Бельгією, а Англія 24 червня зіграє з Панамою.

________________________________

 

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація